Norsk Førstehjelpsråd med ny logo og profil

Av Norsk Førstehjelpsråd, 27.01.2023

Norsk Førstehjelpsråd med ny logo og profil

Norsk Førstehjelpsråd ble grunnlagt i 1976 som et ideelt samarbeidsorgan av Norges Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Forsvaret og Sivilforsvaret. Logoen som kjennertegner organisasjonen har vært med oss siden.

Styret i Norsk Førstehjelpsråd har sett behovet for å endre både logo og profil med noe som passer inn i tiden og som symboliserer arbeidet vi gjør på vegne av våre medlemsorganisasjoner.

 

Økt oppslutning

Fra starten og frem til i dag har Norsk Førstehjelpsråd 26 medlemsorganisasjoner fra frivillige, humanitære, offentlige og private virksomheter med en samlet medlemsmasse på 1,5 millioner mennesker. I forbindelse med at vi de siste 2 årene har fått 4 nye medlemsorganisasjoner, ble det også nødvendig å inkludere disse i vår nye logo.

farge_2_txt.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter en lengre prosess med mange gode forslag har styret til slutt vedtatt denne logoen. Den symboliserer; omsorg, varme, hjerte-lungeredning, Norge og samarbeid.

Nestleder i Norsk Førstehjelpsråd, Elin Seim sier; "den nye profilen er et resultat av store endringer som Norsk Førstehjelpsråd har gjennomgått de siste par år. Vi er et mer fremtidsrettet, relevant og aktivt førstehjelpsråd". elin-seim_1-1.png
  Elin Seim

I dag lanserer også Norsk Førstehjelpsråd en litt oppgradert versjon av sine nettsider. Det jobbes samtidig med store endringer av nettsider og funksjonalitet i tiden fremover.

 

Stort potensiale gjennom samarbeid

Samarbeidet mellom organisasjonene utgjør det store potensialet for vårt arbeid. Norsk Førstehjelpsråd forvalter retningslinjene for førstehjelp og våre medlemsorganisasjoner formidler livreddende førstehjelpskunnskap ut til befolkningen.

Dugnaden "Sammen redder vi liv" er nå offisielt over. Vi er stolte over at vi  kan bære med oss dette videre som vårt slagord!

sammen-redder-vi-liv.png