Instruktørkurs Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF) - (kun for studenter ved Nord universitet)

Instruktørkurs Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF) - (kun for studenter ved Nord universitet)

Kurs pris 0,- NOK

...
Dato: 21.09.2022 08:00 - 15.11.2022 20:00
Kontakt: Lena Gjevik lena.gjevik@nord.no
Sted: Wessels veg, 7500 Stjørdal Vis kart
Ledige plasser: 0 av 96
Instruktør: Load instructor ...

 

I samarbeid med Norsk Førstehjelpsråd arrangerer Nord universitet instruktørkurs i Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF) for studenter ved Nord universitet, trafikklærerutdanningen.

 

For å bli godkjent instruktør gjennom Norsk Førstehjelpsråd for TGF må du gjennomgå dette 12-timers instruktørkurset og bli registrert i instruktørdatabasen på www.norskforstehjelpsrad.no

 

Instruktørkurset ledes av en Hovedinstruktør tilknyttet Norsk Førstehjelpsråd.

 

Kurset TGF benytter en praktisk og engasjerende undervisningsmetodikk uten bruk av tekniske hjelpemidler eller forelesning. Konseptet er svært likt Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) og kursheftet til NGF er et godt støttemateriell for gjennomføringen også av TGF og er anbefalt for instruktøren og eventuelt for den enkelte elev ved TGF.

 

Deltaker må ha gode førstehjelpskunnskaper, på er kvalifisert nivå og kunne dokumentere dette. Anbefalt litteratur for instruktørens faglige kompetanse er boken "Førstehjelp" (Gyldendal forlag) utgiitt av Norsk Førstehjelpsråd. Personlig egnethet er nødvendig for å være en god instruktør som bruker veildning som metode. Bestått kurs fører til kursbevis "Instruktør Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF)", samt oppføring i NFR instruktørdatabase.