Hovedinstruktørsamling Nytt Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF)

Hovedinstruktørsamling Nytt Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF)

Kurs pris 3 000,- NOK

...
Dato: 03.02.2024 09:00 - 17:00
Kontakt: Thomas Berg Green (Daglig leder) thomas@norskforstehjelpsrad.no
Sted: Ullensaker Røde Kors, Gislevollveien 21, 2067 JESSHEIM Vis kart
Ledige plasser: 3 av 10
Instruktør: Load instructor ...

Norsk Førstehjelpsråd har revidert Trafikalt Grunnkurs - Førstehjelp (TGF) og inviterer samling for alle hovedinstruktører i TGF. Vi stiller nye krav til jevnlig oppdatering av alle hovedinstruktører og instruktører. I perioden 2024 - 2027 skal vi sikre at alle får en innføring i det nye konseptet, og hovedinstruktørene har en sentral rolle i arbeidet.

Vegdirektoratet pålegger at alle må gjennom obligatorisk førerkortopplæringen, som bl.a. inneholder disse fire timene med førstehjelpsundervisning. Kurset må arrangeres av en offentlig godkjent kjøreskole og instruktøren må være godkjent via Norsk Førstehjelpsråd.

Nytt TGF har følgende 6 læringsmål:

1) Plikter ved trafikkuhell

2) Sikre skadested

3) Tilkalle hjelp

4) Sikre fri luftvei

5) Stanse ytre blødninger

6) Forhindre nedkjøling

 

På hovedinstruktørsamlingen vil det nye konseptet bli gjennomgått i sin helhet med faglige oppdateringer. Ny kursveileder og lunsj/bevertning er inkludert i prisen.

 

Fagfordypning for instruktører:
Ny kursveileder inneholder også en større fagfordypning. Disse temaene blir grundig gjennomgått på hovedinstruktørsamlingen med klare presiseringer på hva som skal være med på Trafikalt grunnkurs og hva som ikke skal være med.

 

Generelt:

Det kan forekomme tilpasninger mht lunsj og tidspunkt for avslutning den enkelte dag. Ved bestilling av reiser er det derfor anbefalt å legge til litt ekstra tid.

Kursprisen inkluderer alle behov for materiell, samt lunsj. Flott om du registrerer riktig fakturaadresse. Faktura for kursavgift vil bli sendt etter endt kurs, utstedt til fakturaadressen/organisasjonsnummeret som oppgis ved påmelding; vi bruker EHF. Dersom du ikke kan motta EHF sendes fakturaen til den e-postadressen du registrerer deg med.

Avmelding kan normalt gjøres inntil 7 dager før kursstart. 

 

Det går bussforbindelse med Oslo lufthavn og Ullensaker Røde Kors sine lokaler. Det er enkelt og gratis og parkere for de som ankommer med bil.

Det finnes flere hoteller i kort gå avstand Ullensaker Røde Kors sine lokaler.