Kurslederkurs Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF)

Kurslederkurs Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF)

Kurs pris 7 600,- NOK

...
Dato: 11.06.2024 09:00 - 12.06.2024 17:00
Kontakt: Thomas Berg Green (Daglig leder) thomas@norskforstehjelpsrad.no
Sted: Thon Hotel Oslo Airport, Balder Allé 2, 2060 GARDERMOEN Vis kart
Ledige plasser: 0 av 12
Instruktør: Load instructor ...

Konseptet Norsk Grunnkurs Førstehjelp er nyrevidert og har gjennomgått en rekke endringer og forbedringer. Norsk Førstehjelpsråd inviterer til kurslederkurs Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) for helsepersonell og andre som underviser i førstehjelp.

Kurset går over to dager der dag 1 gir innføring i ”Norsk grunnkurs i førstehjelp”, som er kursprogram på grunnleggende nivå. Selve førstehjelpskurset (deltakerkurset) tar for seg livreddende førstehjelp som undersøkelse, bevisstløshet, hjerte-lungeredning, fremmedlegemer i luftveiene, sykdom, trafikkulykker og skader.

Dag 2 gjennomføres av kursdeltakerne ved at de holder deler av kurset og bruker kursets pedagogikk under veiledning av Hovedinstruktøren.

Dette er et bestått/ikke bestått kurs! Bestått kurs fører til kursbevis ”Kursleder Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF).

Kurset byr på en undervisningsmetodikk som er praktisk og engasjerende. Kurset benyttes av svært mange av de 27 medlemsorganisasjonene hos Norsk Førstehjelpsråd.

Deltakerne må ha gode førstehjelpskunnskaper når de melder seg på.

Det kreves at den som melder seg på enten er autorisert helsepersonell med erfaring fra førstehjelp og/eller er godkjent utøver på kvalifisert nivå førstehjelp eller høyere (kvalifisert nivå: nivå tilsvarende kurs/opptakskrav for å bli medlem i hhv Norsk Folkehjelp Sanitet og Røde Kors Førstehjelp (ca. 33 timers fhj.kurs). Det må på forespørsel kunne fremlegges dokumentasjon på ovennevnte.

Det må forventes å bruke noe tid til egne forberedelser etter endt undervisning første dag, da dere selv skal ha fremføringer neste dag.

Tidsplan:

Dag 1:

  • 09:00 – 09:30 Velkommen, presentasjon og informasjon
  • 09:30 – 12:30 Kurs
  • 12:30 – 13:30 Lunsj
  • 13:45 – 17:00 Kurs


Dag 2:

  • 09:00 – 12:00 Kurs
  • 12:30 – 13:30 Lunsj
  • 13:45 – 17:00 Kurs


Det kan forekomme tilpasninger mht lunsj og tidspunkt for avslutning den enkelte dag. 

Vi anbefaler deltakere å gå til anskaffelse av boken "Førstehjelp" som kan kjøpes i bokhandel, i nettbutikkene til enkelte av våre medlemsorganisasjoner og i nettbutikken til Gyldendal. Utsalgsprisen for denne fra Gyldendal er 398,00. Denne boken er en del av grunnlaget for hele førstehjelpsfaget. Boken finnes også i elektronisk versjon og kan bestilles via denne linken: Førstehjelp Den koster 198,- for en 24 måneders lisens.

Les mer om Smartboka her: https://www.smartbok.no/Brukerstoette

Hotellrom booker og betaler du selv, men bruk gjerne denne lenken for bestilling av hotellrom hos Thon Hotel Oslo Airport hvor kurset finner sted. Da nyter du godt av Norsk Førstehjelpråds avtalepriser.

For bestilling av hotelrom bruker du denne firmakoden: TB45178

Ankommer du Gardermoen med fly eller tog er det enkelt å ta seg til hotellet via shuttle buss. Det er også gode parkeringsmuligheter på utsiden av hotellet.

 

 

Avmelding kan normalt gjøres inntil 7 dager før kursstart.